Úvod » Sezóna 2014-2015 » Tým A muži

2. liga 2014-2015

publikováno 26.06.2014 (aktualizováno 09.09.2014)

Soupeři týmu mužů pro nadcházející sezónu

Gymnázium Hladnov  Dlouholetý úspěšný účastník Oblastního přeboru Severní Moravy se konečně rozhoupal a rozhodl se hrát vyšší soutěž. Tým posílil na rozehrávce o Honzu Stehlíka, známého hráče Mattoni NBL a týmu NH Ostrava, reprezentanta v trojkovém basketbalu. V týmu je řada perspektivních mladých hráčů. Na zápas s Hladnovem se těšíme.

BK Žďár nad Sázavou  V loňské sezóně jsme na domácím hřišti Žďár vyřadili v Českém poháru. Určitě nám tuto prohru budou chtít vrátit i s úroky. A na jejich hřišti se nevyhrává! Opava by mohla povídat.

Jiskra Humpolec   Humpolec se po roce vrací zpět do 2. ligy a překvapivě do naší skupiny C. Soupeř s dobrým zázemím a se spoustou zkušeností, kterého chceme zajet omrknout na přípravný turnaj. Exkurse u Bernardů přislíbena.

SK UP Olomouc   Tým, s kterým jsme se dříve potkávali v OP, tým, který doma umíme potrápit, tým, který nám na svém hřišti vždycky dá na frak. Snad se letos polepšíme.

TJ Svitavy  Loni nováček 2. ligy a rezerva A týmu v Mattoni NBL, dnes asi již A tým, který legislativně udržel druholigovou pozici. Svitavám musíme oplácet loňskou "nečekanou" porážku z domácí palubovky v Novém Jičíně, kde jsme museli odehrát zápas z důvodu oprav v naší tělocvičně.

Slavia Kroměříž   POZOR! Kroměříž loni s mladým týmem jednoznačně bez kompromisu vyhrála OP Střední Moravy a vrátila se zpět do 2. ligy, kam svou tradicí a zázemím jednoznačně patří. A proto již k nám nebude hostovat Tomáš Kadlec. Na něj si budeme muset dát bacha.

Spartak Uherský Brod  Uherský Brod nám moc nesedí, viz loňská 1. čtvrtina na jejich hřišti 20:2. Do letošní sezóny se Brod údajně spojil hráčsky s Kyjovem a bude ještě nepříjemnější. Ale jinak naši kamarádi na hřišti i na lavičce. Těšíme se na tradiční přípravný turnaj.

SK Žabovřesky   Tvrdý soupeř, zejména pan Strašák. A moc zkušený. Těžko, bude nám těžko.

SK Renocar Podolí   Výborný soupeř s kvalitním brněnským hráčským kádrem a exklusivním generálním sponzorem. Vždy se s nimi snažíme o kvalitní basketbal, ve kterém ovšem většinou taháme za kratší konec.

BCM Ostrava   Mladí, rychlí, drzí a navíc vždy chtějí vyhrát. Některým našim hráčům se již teď třesou kolena. Doma nás přijďte povzbudit, uvidíte dobrou košíkovou.

Sokol Karviná  Tým zkušených hráčů, na který umíme zahrát jen na jejich hřišti, ale musíme jet v pěti.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace